Anssi Honkanen Novan iltapäiviin

Juontajaparina tuttu Niina Backman.

Anssi Honkanen juonsi Niina Backmanin kanssa aiemmin The Voicen aamuja. Teemu Vestovuo

Sari Mattila

LOHJA|Lohjalla asuva radiojuontaja Anssi Honkanen siirtyy The Voicen aamuista Radio Novan iltapäivään.

Honkasen juontajaparina Novan iltapäivissä on Niina Backman Backman on Honkaselle tuttu entuudestaan, sillä he olivat parivaljakko myös Voicen Herättäjät-aamuohjelmassa.

–Aiomme tehdä aikalailla samantyyppistä ohjelmaa, mitä olemme aikaisemmin tehneet aamuissa, räiskyvänä radiojuontajana tunnettu Honkanen kertoo.

Aikaisemmin Novan iltapäivälähetyksiä juonsi Ile Jokinen, joka viime viikolla irtisanottiin Novalta. Osa Novan kuulijoista reagoi voimakkaasti Ile Jokisen lähtöön. Myös iltapäivälehdistö uutisoi potkuista räväkästi. Honkanen sanoo ymmärtävänsä reaktiot.

–Ile Jokinen on radiolegenda, joka on tehnyt erittäin pitkän uran radiojuontajana. Eteenpäin on kuitenkin mentävä. Uskon myös tuovani uusia kuulijoita Novalle.

Honkanen juonsi radion aamuohjelmia kahdeksan ja puoli vuotta ennen Novalle siirtymistä. Hän aloitti NRJ:n Aamupojissa, josta siirtyi kaksi vuotta sitten Voicen herättäjiin.

– Herätyskelloni soi vuosien ajan kello 3.35 ja totuin jatkuvaan väsymystilaan. Nyt odotan jännityksellä, minkälainen minusta mies minusta arjessa tuleekaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut