Tässä he ovat – kymmenen finalistia tavoittelee Miss Suomen kruunua

Miss Suomi-kilpailun kymmenen finalistia on julkistettu. Heidät valittiin 20 semifinalistin joukosta viime lauantaina Billnäsin ruukissa.

Finalisteina ovat tamperelainen Ronja Pikkuharju, Kouvolasta lähtöisin oleva lappeenrantalainen Elina Kuznetsova, tamperelainen Rebecca Vuorio, helsinkiläinen Porvoosta lähtöisin oleva Vivian Virkki, tamperelainen Viivi Altonen, lappeenrantalainen Anna Pishchenko, järvenpääläinen Annika Piitulainen, kuopiolainen Rovaniemeltä kotoisin oleva Laura Hautaniemi, helsinkiläinen Karjalohjalta kotoisin oleva Noona Pölkki ja turkulainen Anna Merimaa.

Alun perin Miss Suomi-kisan finaalin piti olla 22.5., mutta koronaepidemia sotki aikataulut perusteellisesti. Nyt finaali nähdään Alfatv:ssä 19.9., mutta paikka on vielä auki. Edellisvuoden Billnäsin ruukki se ei kuitenkaan ole.

– Paikka riippuu aivan siitä miten koronaepidemia kehittyy. Se voi olla studiokin, mutta perinteistä gaalaa ei järjestetä. Seuraamme koronatilannetta koko ajan, se ratkaisee, kertoo missikeisarinna Sunneva Kantola.

Aikataulun venyminen ei ole pelkästään huono asia.

– Saamme varmasti erinomaisen Miss Suomen kun ehdokkailla on ollut monta kuukautta aikaa harjoitella ja valmistautua, pohtii Kantola.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut