Tuusulan asuntomessujen liput ostettava ennakkoon – portit avautuvat ensi maanantaina

Asuntomessut: Käsidesin menekiksi on arveltu 500 litraa. Esillä on 33 erilaista messukotia.

Tuusulan Rykmentinpuiston erikoisjärjestelyin pidettävät 50-vuotisjuhlavuoden messut lähestyvät kovaa vauhtia ja avajaisiin on enää viikko aikaa.

Messutoimistosta kerrotaan, että valmisteluissa ollaan loppusuoralla: pieniä hiomisia vaille messualue on valmis vastaanottamaan asumisesta ja sen trendeistä kiinnostuneet kävijät kaikkialta Suomesta.

– Valmiusasteemme on erittäin hyvä ja valmistelut etenevät aikataulussa kohti avajaisia, kertoo Asuntomessujen viestintäpäällikkö Berit Virtanen-Thewlis.

Pientä säädettävää löytyy vielä lähipäiviksi.

– Hiomme luonnollisesti vielä yksityiskohtia ja panostamme erityisesti henkilökunnan turvallisuuskoulutukseen, hän vakuuttaa.

Kaikki on suunniteltu etukäteen huolellisesti, jopa käsidesin menekki, jota arvellaan messujen aikana kuluvan 500 litraa.

Vain poikkeustilanteissa myymme lipun portin asiakaspalvelupisteestä.

Berit Virtanen-Thewlis

– Tähän on varauduttu, hän naurahtaa.

Käsidesipisteitä on paljon, ja niistä on myös selkeät opasteet. Turvaväleistä huolehditaan tarkasti.

Käytössä on useita eri tapoja muistutella kohteesta toiseen vaeltavia messuvieraita, joilta turvaväli saattaa unohtua.

Turvaväleistä huolehditaan alueella maahan tehdyin teippauksin, kylttiohjauksin ja myös säännöllisillä kuulutuksilla.

Lisäksi messualueen henkilökunta valvoo turvavälien noudattamista ja huomauttaa mahdollisista ”rikkeistä”, jos välit pääsevät tiivistymään liiaksi. Hyvin perehdytetty henkilökunta opastaa sekä messuyleisöä että näytteilleasettajia sääntöjen huomioinnissa.

Messulipun voi hankkia ennakkoon tietylle päivälle. Aiemmista vuosista poiketen liput messuille ostetaan lähtökohtaisesti vain verkosta päivä- ja aikaperusteisesti.

– Tällä menettelyllä varmistamme turvallisuuden ja sujuvuuden kaikille. Vain poikkeustilanteissa myymme lipun portin asiakaspalvelupisteestä.

Asiakaspalvelupiste palvelee joka arkipäivä kello 12 alkaen ja viikonloppuisin kello 10 alkaen. Se sulkeutuu aina tuntia ennen messupäivän päättymistä.

Mikäli messuvieras saapuu paikalle ilman ennakkoon ostettua lippua, voi lipun ostaa verkosta vielä portillakin, jos sisäänmenojaksossa on tilaa.

Jos ostaa lipun vasta portilla, saattaa joutua odottamaan sisäänpääsyä, jos kyseinen sisäänpääsyajankohta on jo loppuunmyyty.

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö toimii messujen virallisena suojelijana.

Asuntomessut Tuusulan Rykmentinpuistossa 3.–30.elokuuta.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut