"Körötellyt siitä Tokmannin ja apteekin ohi" – Autoilija ajaa rysäytti kauppakeskuksen sisään Helsingissä

Helsingin poliisi viestittää Twitterissä, että autoilija ajoi henkilöautonsa kauppakeskuksen sisätiloihin Helsingin Herttoniemessä 27. heinäkuuta. Tapaus sattui kello 18 jälkeen ja kyseessä on kauppakeskus Hertsi. Herttoniemen Facebook-ryhmästä ilmenee, että autoilija olisi ajanut autonsa sisään Insinöörinkadun puolelta.

– Hiljalleen körötellyt siitä Tokmannin ja apteekin ohi. Siinä sitten yrittänyt voimalla pakittaa sinne huoltokäytävään niin et metalliset käytävän ovet ihan solmussa. Oli aika näky, kirjoittaa eräs Facebookissa.

Poliisi sai ilmoituksen tapahtuneesta noin kello 18.15. Kauppakeskuksen vartija oli poliisin kertoman mukaan pysäyttänyt auton. Tilanteesta aiheutui aineellisia vahinkoja, mutta ei henkilövahinkoja. Poliisin alustavan selvityksen perusteella vaikuttaa siltä, että kuljettaja päätyi autoineen kauppakeskuksen sisätiloihin vahingossa. Poliisi selvittää tapahtumien kulkua.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut