Yrittäjä Olli Muurainen kertoo saaneensa koronatartunnan – Karjaalla suljettiin ravintola altistuksen takia

Olli Muurainen. Kai Jauhiainen

Management Eventsin perustaja, yrittäjä Olli Muurainen kertoo Facebook-päivityksessään saaneensa koronavirustartunnan. Hän myös kertoo ruokailleensa Karjaan keskustassa ravintolassa, joka on nyt suljettu ensi viikon torstaihin asti.

Muurainen on lentänyt Barcelonaan heinäkuun alussa Espanjan avattua rajat. Virustilanne oli silloin Kataloniassa ihan hyvä, mutta paheni Muuraisen mukaan joka viikko.

Hän kertoo käyttäneensä maskia ja vältelleensä suuria ihmisjoukkoja. Suomeen hän palasi maanantaina 20.7 lennolla Amsterdamin kautta.

– Saavuttuani Suomeen olen toiminut koko ajan lentokentältä saamani THL:n Suomeen saapuvien matkustajien ohjeiden mukaan. Olen kaikessa liikenteessä välttänyt fyysisiä kontakteja ja säilyttäen turvavälin. Olen säännöllisesti huolehtinut käsihygieniasta. Yskää minulla ei ole ollut. Suomessa olen viettänyt aikaan Raaseporissa, Muurainen selvittää.

Perjantaina 24.7 hän tunsi olonsa kuumeiseksi ja testeihin hän pääsi maanantaina. Influenssan oireet olivat hävinneet jo lauantaina.

Testituloksen oltua positiivinen, Muurainen oli yhteydessä henkilöihin, joiden kanssa hän oli ollut tekemisissä.

– Kukaan ei ole raportoinut virukseen viittaavista oireista. Olen saanut seitsemästä testituloksen, ja kaikki ovat onneksi olleet negatiivisia.

– Eniten minua harmittaa yhden ravintolan työntekijöiden ja yrittäjien puolesta, jossa ilta-aterioin Karjaan keskustassa torstaina 23.7 kello 19:00-20:30. Ravintola on nyt suljettu ensi viikon torstaihin. Ymmärrän tietysti viranomaisten toiminnan, Muurainen sanoo päivityksessään.

Karjaalaisravintola Köttkontrollen on suljettu korona-altistuksen takia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.