Lohjan Köökistä lähtee joka päivä 11 000 ruoka-annosta
Kouluruokailu: Palermonpasta on oppilaiden ikisuosikki, kasvisruokapäivä on tullut jäädäkseen.
Lohjan kaupungin tuotantokeittiö Köökillä on takana jo viisi vuotta maistuvan kouluruoan maailmassa. Köökki aloitti toimintansa Lohjan Pappilankorvessa kesäkuussa 2015.
Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti ja digiliitteet
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu