Lohjan Köökistä lähtee joka päivä 11 000 ruoka-annosta

Tuotantokeittiö Köökki on ollut toiminnassa jo viisi vuotta. Kuvassa kokki Tanja Repo (vas.) ja ruokapalveluiden aluepäällikkö Nina Virta Köökin keittiössä vuonna 2016. Arkisto/Heli Kurimo

Lohjan kaupungin tuotantokeittiö Köökillä on takana jo viisi vuotta maistuvan kouluruoan maailmassa. Köökki aloitti toimintansa Lohjan Pappilankorvessa kesäkuussa 2015.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Länsi-Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty