Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pippa Laukka Karviaisen johtavaksi ylilääkäriksi

Vihdissä ja Karkkilassa toimivan perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitus on valinnut johtavan ylilääkärin virkaan lääketieteen lisensiaatin, liikuntalääketieteen erikoislääkärin Pippa Laukan.

Valinnan perusteena on Laukan vahva johtamiskokemus ja -osaaminen sekä tavoitteellinen ja taloudellinen kehittämisote. Laukalla on Karviaisen mukaan myös johtava kansanterveystyön ja ennaltaehkäisevän terveydenhuollon osaaja ja vaikuttaja.

Pippa Laukka aloittaa virassaan marraskuussa.

– Kiitän yhtymähallitusta luottamuksesta. Olen erittäin motivoitunut ja innoissani tulossa Karviaisen johtavaksi ylilääkäriksi. Tämä tulee olemaan päätoimeni, johon olen täysin sitoutunut, Pippa Laukka kommentoi.

– Koen, että minulla on paljon uutta annettavaa sekä pystyn tuomaan uudenlaista näkökulmaa Karviaisen jo ennestään hyvin toimiviin terveyspalveluihin.

– Pitkä kliinisen työn kokemukseni tukee yhteistä palveluiden kehittämistä kuntalaisille. Tulevaisuus rakennetaan yhdessä Karviaisen henkilöstön ja kuntalaisten kanssa, Pippa Laukka avaa tulevaisuutta.

Pippa Laukka on tullut tunnetuksi mm. MTV:n realityohjelmasta Olet mitä syöt.

Yhtymähallitus julisti johtavan ylilääkärin viran haettavaksi kesäkuussa kun johtava ylilääkäri Mikko Purhonen oli hakeutumassa muihin tehtäviin. Virkaan tuli ensimmäisellä kierroksella kaksi ja toisella yhdeksän hakemusta.

Perusturvakuntayhtymä Karviainen vastaa Vihdin ja Karkkilan sote-palveluista.