Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Epämääräinen hätäpuhelu johti verisen miehen löytymiseen Vantaalla – tappoepäily

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii Vantaan Rekolassa tapahtunutta epäiltyä henkirikosta. Epäilty henkirikos tuli ilmi 1. lokakuuta, kun hätäkeskukseen tuli soitto, jossa pyydettiin paikalle ambulanssia, kerrotaan tiedotteessa.

– Puhelu katkesi tai se katkaistiin, eikä puhelusta selvinnyt, kuka tarvitsee ambulanssia, miksi ja missä. Puhelu paikannettiin Rekolaan, johon lähetettiin puhelun puutteellisten tietojen johdosta poliisi, kertoo jutun tutkinnanjohtaja rikoskomisario Rauno Jämsä tiedotteessa.

Poliisi löysi kohteesta makuulla maanneen verisen miehen. Miehessä oli havaittavissa epäiltyjä väkivallan merkkejä. Hänet toimitettiin ensiavun saatuaan Töölön sairaalaan, jossa hän kuitenkin menehtyi.

– Poliisi epäilee, että mieheen on kohdistunut voimakasta ulkoista väkivaltaa ja hänen menehtymiseensä johtaneet vammat ovat tulleet pahoinpitelyn seurauksena, Jämsä jatkaa.

Poliisi on ottanut kiinni teosta epäiltynä noin 40-vuotiaan miehen, joka on sittemmin vangittu. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä tappo.