Näköislehdessä tänään: Poliisi kaipaa vanhemmilta tiukempia otteita nettikiusaamisen estämiseksi – "Laitteen pois ottaminen voi olla ainoa keino"

Nettipoliisi Daniel Kalejaiye on huolissaan kiusaamiskulttuurista, joka rehottaa niin tosielämässä kuin sosiaalisessa mediassa. Kalejaiye toivoisi, että vanhemmat ottaisivat asemansa takaisin perheiden päätösvastaavina.

 – Jos lapset eivät halua käyttää laitteita oikein ja häiriköivät, pitäisi vanhemmilla olla enemmän kanttia, että ottaa laite yksinkertaisesti pois. Se voi olla joskus myös ainoa keino suojella lasta.

Kun kasvomaski peittää puolet kasvoista, ei hymyä näy, ellei se ulotu silmiin asti. Muistakin ilmeistä katoaa ainakin puolet. Kärsiikö vuorovaikutus, kun maskit yleistyvät?

Joka kolmas yli 65-vuotias kaatuu vähintään kerran vuodessa. Mitä enemmän ikää on, sitä enemmän kaatumisia keskimäärin tapahtuu. Kerromme näköislehdessä vinkit, miten kaatumisia voi välttää!

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut