Lohjalla yksi uusi koronatartunta – syyslomaviikolla Lohjalla otettiin yli 200 koronanäytettä vähemmän kuin edellisellä viikolla

Koronatartuntojen määrä on kasvanut merkittävästi viimeisten viikkojen aikana Uudellamaalla. Arkistokuva/Päivi Kallo

Lohjalla on todettu yksi uusi koronatartunta. Lohjan kaupungin vt. hyvinvointijohtaja Tuula Suominen kertoo, että kaikki altistuneet on tavoitettu.

Myös Raaseporissa on varmistunut viikonlopun aikana yksi uusi koronatartunta, sillä tartuntojen määrä on lisääntynyt THL:n tilastoissa yhdellä perjantain lukuihin verrattuna. Muissa läntisen Uudenmaan kunnissa ei viikonlopun aikana ole todettu uusia koronatartuntoja.

Viimeisen viikon aikana Lohjalla on todettu kaksi uutta tartuntaa, Vihdissä kolme ja Raaseporissa yksi. Siuntiossa ja Inkoossa ei ole todettu viimeisen viikon aikana uusia tartuntoja.

Lohjalla otettiin syyslomaviikolla eli viime viikolla koronanäytteitä selvästi vähemmän kuin edellisellä viikolla. Viime viikolla viime viikolla Lohjan sairaalan koronapisteessä otettiin 593 koronanäytettä, kun edellisellä viikolla näytteitä otettiin 835 ja sitä edellisellä viikolla 714.

Lohjan kaupungilta ohjeita ja suosituksia harrastustoimintaan

Koronarokote halutaan valmiiksi ennätysajassa – kilpajuoksu aikaa vastaan on niin kovaa, että yksi yhtiö on tuottanut rokotettaan jo kesästä asti, vaikka myyntilupaa ei vielä ole

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut