Näköislehdessä tänään | "On mahdollista olla eläinten puolestapuhuja ja ystävä, vaikka syökin lihaa" – eettinen liha kiinnostaa kasvissyöjiä

Kasvisruokailu on kasvattanut suosiotaan monen vuoden ajan. Toiset haluavat keventää oloaan, toiset omatuntoaan.

Mutta pikkuhiljaa kasvissyöjien lautasille on alkanut ilmestyä taas lihaa, jopa vuosikymmenien lihattoman kauden jälkeen. Ei tuntematonta tuontilihaa vaan riistaa ja pientilalla kasvatettua luomua.

– On mahdollista olla eläinten puolestapuhuja ja eläinten ystävä, vaikka syökin lihaa. Me haluamme antaa kasvatettavalle eläimelle arvoa mahdollisimman luonnonmukaisella elämällä, sanoo karjaa kasvattava Johanna Ratia.

Valtio menettää tänä vuonna jopa 12 miljoonaa euroa rikesakkotuloja, koska poliisin liikennevirhemaksujärjestelmä on ongelmissa.

Kameroita on pidetty kesän aikana pois päältä, ja myös oikaisuvaatimusten käsittely on yhä jumissa.

Nopeusvalvontakamerat välähtävät selvästi aiempaa vähemmän, kun huomautuksia ei enää lähetetä. Poliisihallituksesta arvioidaan, että tämä voi vähentää liikenneturvallisuutta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut