TheraFish on Lohjan vuoden 2019 Matkailuyritys

TheraFish ja sen yrittäjät Esa Keino (keskellä) ja Mari Elal (oik.) palkittiin perjantaina Lohjan matkailugaalassa vuoden 2019 Matkailuyritykseksi. Vasemmalla Vuoden tulokkaan, EK Eventin yrittäjä Elina Kaukajärvi. Helena Soinio

Helena Soinio

Lohjalainen TheraFish ja yrittäjät Esa Keino ja Mari Elal palkittiin perjantaina Lohjan matkailugaalassa vuoden 2019 Matkailuyritykseksi.

Gaalassa palkittiin yrittäjiä kaikkiaan seitsemässä eri sarjassa, joista kaksi voitti Elina Kaukojärven yritys EK Event. Se palkittiin sekä Vuoden tulokkaana että Parhaana yhteistyökumppanina.

Hyvän mielen välittäjänä palkittiin HUS/Lohja Synnytyssairaala, vuoden 2019 twiittaaja on Virve Haahti the Guide, Vuoden jos toisenkin tapahtuma -palkinnon sai Lohjan Rantajamit ja Lohjan torin aurinko -nimikkeellä palkittiin torikahvila Kaffela.

Kevään koronatilanteen takia matkailugaala jouduttiin siirtämään syksyyn, ja se järjestettiin nyt Metsägaalana edellisvuoden voittajan eli Kettukallion Elämystilalla Karstulla.

Lue lisää: Lohjalaismenestystä Helsingin venemessuilla –  Mari Elal palkittiin vuoden kalastusoppaana

Lue lisää: Lohjan kalastusmatkailulla on kasvunvaraa – TheraFish vie kaikki kalaan Lohjanjärvelle

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut