Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | "Toivomme autotalliteatteriverkostoa Suomeen!" – Solja ja Pauli pyhittivät autotallinsa näyttämötaiteelle

Kirjailija Solja Krapu-Kallion ja psykologian tohtori Pauli Kallion autotallissa ei ole autoa vaan teatteri. Näyttämöitä on kaksi. Suuren näyttämön katsomoon mahtuu 12 ihmistä, pienen näyttämän kymmenen. Katsomoiden täyttöaste on pariskunnan esityksissä ollut jopa 110 prosenttia.

– Me toivomme autotalliteatteriverkostoa Suomeen!

Toimitus otti myös selvää, miksi sama ruoka voi olla toiselle herkku ja toiselle inhokki. Syyt ovat osin geneettiset, sillä maistamme ruuat eri tavoin perinnöllisistä syistä. Nykyisin ollaankin sitä mieltä, että lapsia ei saa pakottaa syömään vastenmielistä ruokaa, sillä ikävillä makumuistoilla voi olla kauaskantoinen vaikutus.

Näköislehdessä kerromme myös, miksi äitienpäivä on monikossa mutta isänpäivä on yksikössä? Ja miksi isänpäivää vietetään marraskuussa Suomen lisäksi ainoastaan Virossa ja muutamassa Pohjoismaassa?

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!