Näköislehdessä tänään: Hanna Vartian koti on 8 neliötä pakussa – "On tämä sen verran siisti ja meille sopiva elämäntapa"

Asuminen: Pakuelämä tulee halvaksi, sanoo Hanna Vartia, 31. Hän kiertää belgialaisen poikaystävänsä kanssa Eurooppaa konttiautolla, jonka asuinpinta-ala on kahdeksan neliömetriä. Autossa asutaan mutta tehdään myös työt.

–  Kyllä meillä varmasti aina tulee jokin paku olemaan. On tämä sen verran siisti ja meille sopiva elämäntapa, Vartia sanoo.

Uutiset: Mitä metsä meille suomalaisille antaa? Kaikki tietävät puun ikiaikaisen merkityksen Suomen kansantaloudelle. Mutta voisi metsää hyödyntää taloudellisesti jo metsän kasvuaikana – muutenkin kuin marjoja poimimalla.

Tutkimus: Kansallisarkisto pyytää suomalaisilta tietoa diktaattori Josif Stalinin vainoissa teloitetuista ja laajemminkin suomalaisten vaiheista Neuvostoliitossa noina vuosina.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut