Muijalan alueen putkirikkoa korjattiin yhä neljän aikaan: vesikatko enää pienellä alueella

Lohjan kaupungin vesi- ja viemärilaitoksen kartta vuodon sijainnista ja vesikatkon vaikutusalueesta. Lohjan kaupungin vesi- ja viemärilaitos

Muijalan alueella oli torstaiaamuna laaja vesikatko, joka alkoi vähän kello yhdeksän jälkeen. Lohjan kaupungin vesihuoltopäällikön Janne Koivuniemen mukaan vesikatko saatiin päivän aikana rajattua hyvin pienelle alueelle, mutta rikkoutunutta putkea korjattiin yhä iltapäivällä neljän aikaan. Koivuniemi arvioi, että korjaustyöt valmistuvat torstain aikana.

Janne Koivuniemi kertoo, että Muijalannummen alueella oli käynnissä verkoston laajennustyö. Yllättävän putkirikon syynä oli työmaalla käytetyn kulmatuen pettäminen. Vuotoalue oli Lohjanharjuntien vierellä, lähellä Muijalantien risteystä.

Heti putkirikon tapahduttu vedenjakelu katkesi suuressa osassa Muijalaa. Esimerkiksi Muijalan koulu tiedotti Wilmassa, että koululle toimitettiin käyttövettä vesikatkon ajaksi. Jo aamulla arvioitiin, että runkovesijohdon korjaustyö saattaa kestää useita tunteja.

Juttua päivitetty 3.12.2020 kello 12.40: täydennetty uutista Janne Koivuniemen haastattelulla.

Juttua päivitetty 3.12.2020 kello 16.10: täydennetty tietoja ja aikataulua putken korjaamisesta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut