Lohjalla on todettu tällä viikolla 7 uutta tartuntaa: "Kannustan kaikkia lohjalaisia edelleen jaksamaan koronan vastaisessa taistelussa"

Kuvituskuva. Päivi Kallo

Lohjan pandemiapäällikkö ja vt. hyvinvointijohtaja Tuula Suominen kertoo, että Lohjalla on tullut ilmi tällä viikolla 7 uutta tartuntaa. Sekä torstaina että perjantaina todettiin yksi uusi tartunta. Suomisen mukaan altistuneita on vähän.

Yhteensä tänä vuonna Lohjalla on todettu tähän mennessä 116 tartuntaa.

Viljonkodissa Vihdissä on menehtynyt neljä asukasta koronaepidemian aikana

– Kannustan kaikkia lohjalaisia edelleen jaksamaan koronan vastaisessa taistelussa. Vietetään aikaa läheisten kanssa ja muistetaan huolehtia omasta ja toisten turvallisuudesta, Suominen sanoo.

THL:n tartuntatautirekisterin perjantaisten lukujen mukaan Inkoossa tartuntoja on todettu kaikkiaan 13, Raaseporissa 59, Siuntiossa 27 ja Vihdissä 113. Tiistain lukuihin verrattuna Vihdissä on 3 uutta tartuntaa, Siuntiossa 2, Inkoossa 2 ja Raaseporissa 1.

Mitä tartuttavuusluvulla tarkoitetaan? – Lohjalla tiistaina 3 uutta koronatartuntaa

Husilla ennakoidaan, että joulun ajasta saattaa tulla hyvinkin vaikea – toimitusjohtajan mukaan valmiuslaillekin saattaisi olla tarvetta henkilökunnan riittävyyden varmistamiseksi

Hus: Kaksi joukkuelajia erottuu harrastusten koronavaarallisimpina – Joukkoaltistumisia on tullut myös tilanteissa, joita on pyydetty välttämään

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut