Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Näköislehdessä tänään | Miksi keskustelu ruoasta kuumentaa tunteita? Mitkä ovat kotitöistä ikävimmät ja mukavimmat? Nämä ja monta muuta aihetta nyt näköislehdessä

Uutiset: Puolueiden jäsenmäärät ovat laskussa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Kahden viimeisen vuoden aikana eniten jäseniään on menettänyt keskusta.

Ajassa: Korona rukkaa myös yritysten joulunalusperinteitä: osa korvaa pikkujoulut lahjoilla, jotkin yhtiöt pitävät normaalista poikkeavat juhlat. Moni työnantaja haluaa kuitenkin muistaa henkilöstöä vaikeina korona-aikoina.

Arjessa: Kysyimme lukijoiltamme, mitkä ovat kaikkein inhottavimpia ja mieluisimpia kotitöitä. Yksi puuha voitti molemmissa kategorioissa.

Hyvinvoinnissa: Ravitsemuskasvatuksen asiantuntija, yliopistonlehtori Sanna Talvia Itä-Suomen yliopistosta ei hämmästele ruoan nostattamia tunnekuohuja. Hänen mukaansa ruokapuheessa korostetaan liikaa terveellistä syömistä.

Viihteessä: Moni näyttelijä on kieltäytynyt elokuvaroolista, jonka hahmosta on myöhemmin tullut ikoninen. Burt Reynolds on kieltäytynyt kahdesta roolista, joiden hahmon jokainen tuntee.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!