Lohjalle avataan uusi ravintola, Chitir Chicken tarjoaa muun muassa kanaruokia

Maria Aittoniemi, Sakari Nupponen

Lohjan keskustaan avataan uusi ravintola. Kansainväliseen franchising-ketjuun kuuluvat Chitir Chicken avataan tammikuun toisena päivänä Nahkurinkadulle, entisen ravintola Nahkurintallin tiloihin.

Lohjalle laajentava Chitir Chicken on turkkilaisomisteinen kanaruokaravintolaketju, joka haastaa jopa isot amerikkalaiset kilpailijansa.

Vuonna 1996 Leicesteristä Isosta-Britanniasta aloittanut ketju laajeni ensin Belgiaan ja sitten Turkkiin. Nyt se laajentaa toimintaansa Suomessa.

Hallituksen puheenjohtajan Erdogan Gürkanin mukaan tavoitteena on Suomessa 20-30 ravintolaa. Lohjan ravintola on ketjun seitsemäs Suomessa.

– Moni on hakemassa meille franchising-yrittäjäksi. Hakemuksia on sisällä useita. Lohjan yrittäjä on jo valittu, Gürkan kertoo.

Helsingissä Chitir Chicken toimii Itäkeskuksessa ja Rastilassa. Uudellamaalla se on entuudestaan Järvenpäässä, Vihdissä Nummelassa ja kirkonkylällä. Lisäksi sillä on ravintola Turun Skanssissa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut