Näköislehdessä tänään | Moderni johtaminen on palveluammatti, sanoo Mustin ja Mirrin entinen toimitusjohtaja, jonka ei tarvitse enää tehdä työtä rahan takia

Uutiset: Lääkehamstraus on lisääntynyt. Lääkekaton täyttymisen jälkeen lisäkorvausta on saanut tänä vuonna 15 prosenttia useampi kuin viime vuonna.

Työelämä: Moderni johtaminen on palveluammatti, jossa ei ole tilaa isoille egoille. Näin näkee hallitusammattilainen Mika Sutinen. Mustin ja Mirrin entisen toimitusjohtajan ei tarvitse enää työskennellä rahan takia, joten hän valitsee työnsä muilla perusteilla.

Joulu: Nelivuotias Reino Rekola antaa sukulaisille lahjaksi tänä vuonna samaa kuin viime vuonna: itse tehtyä granolaa. Kyseessä on toivelahja. Jutussa kerrotaan myös, millä reseptillä Reino Rekolan suosittu herkku syntyy.

Matka: Virtuaalimatkailu on lisääntynyt Suomessa hieman koronavuonna, mutta sen kysyntä ja tarjonta on yhä melko vähäistä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut