Näköislehdessä tänään | Hannu Hyvösellä on hamppuviljelmälleen kunnianhimoiset tavoitteet, mutta laki on kimurantti

Uutiset: Puolustusvoimien tuleva tiedustelupäällikkö, kontra-amiraali Juha Vauhkonen, näkee, että kesäkuussa 2019 käyttöön otetut uudet tiedustelulait parantavat Puolustusvoimien tilannetietoisuutta "hyvinkin merkittävästi" ja antaa huomattavasti laajemmat valtuudet torjua ulkopuolista tiedustelutoimintaa.

Matka: Yhä useampi Suomen maatila elää matkailusta. Yksi 1 600:sta maatilamatkailua tarjoavasta tilasta on Niina Sydänmaanlakka-Walli sin Tuhannen tarinan talo.

Ajassa: Hannu Hyvönen on joutunut lainvalvonnan hampaisiin useammankin kerran. Lokakuun puolivälissä kuitenkin tuli hovioikeuden päätös, jonka mukaan Hyvönen ei syyllistynyt huumausaine- eikä lääkerikokseen viljellessään hamppua vuonna 2017. Hyvösellä on hamppuviljelmälleen kunnianhimoiset tavoitteet, mutta laki on kiemurainen.

Ajassa: Eino Solje teki päätöksen Italiaan muuttamisesta hetken mielijohteesta. Toteutukseen meni pari vuotta, ja perhe asui Pohjois-Italiassa myös juuri kun korona keväällä iski alueelle katastrofaalisin seurauksin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut