Innocello palkitsi Lohjalla: Interfire Products on vuoden innovaatioyritys

Lohjan Innovaatiokeskus Innocello ry on valinnut Vuoden 2020 Innovaatioyritykseksi Interfire Products Oy:n ja antanut erityismaininnan Aulis Lundell Oy:lle.

Interfire Products Oy on Lohjan asemalla toimiva turvallisuusalan yritys. Se suunnittelee ja valmistaa myös kansainvälisille markkinoille koulutusympäristöjä, joissa voidaan harjoitella useiden yksikköjen kanssa mm. suuronnettomuusharjoituksia sekä moniviranomaistoimintaa. Innocellon perustelujen mukaan yrityksen toiminta on perustunut vahvaan ammatilliseen asiantuntijuuteen tällä erityisalueella ja yrityksen toimitusjohtaja Mika Järvenpää kehittää innovatiivisesti ja menestyksekkäästi yrityksen tuotevalikoimaa jatkuvasti.

Aulis Lundell Oy toteuttaa Lohjan asuntomessuilla vuonna 2021 teräsrunkoisen Pyörre-talon. Innocellon tiedotteessa todetaan, että rakennushankkeen tavoitteet ovat kunnianhimoisia ja rohkeita. Hankkeessa on tarkoituksena ratkaista useita rakennusalan ekologisuuteen liittyviä haasteita ja osoittaa, miten kiertotaloutta ja vähähiilisyyttä voidaan lisätä rakentamisessa laadukkaasti. Rakennuksen tilaajat Timo Ranta ja Jukka Turunen yhdessä rakentajan kanssa ovat rohkeasti ja innovatiivisesti tarttuneet näihin haasteisiin.

Lohjan Innovaatiokeskus Innocello ry on Lohjalla sijaitseva innovaatiokeskus, jonka tarkoituksena on tukea lähiympäristön elinkeinoelämää, yhteisöä ja ihmisiä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys luo yhteisen matalan kynnyksen kohtaamis- ja kehityspaikan sekä verkoston innovoijille, uusien toimintojen kehittelijöille, alueen yrityksille ja potentiaalisille uusille yrittäjille.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut