Kaikkea kalajutuista selviytymistarinoihin – Näköislehti ilmestyy myös tänään loppiaisen jälkeisenä päivänä

Länsi-Uusimaan näköislehti ilmestyy verkossa myös loppiaisen jälkeisenä torstaina 7.1. Painettu Länsi-Uusimaa ilmestyy seuraavan kerran perjantaina 8.1.

Näköislehteä pääsee lukemaan tästä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Lukuoikeuden voi aktivoida tästä.

Verkkosivuiltamme löydät torstaina myös tuoreimmat uutiset niin kotiseudulta, valtakunnasta kuin maailmaltakin.

Torstain näköislehdestä voi lukea muun muassa nämä kiehtovat tarinat:

1. Pekka Tuuri, 58, on Suomen ahkerin vedenalaiskuvaaja. Tuuri on kuvannut veden alla kaikki Suomen kalalajit. Ihan pieni homma se ei ollut, sillä urakkaan hurahti seitsemän vuotta.

2. Tara Koivukoski oli koulukiusattu nuori. Hänen ensimmäinen poikaystävänsä oli jengiläinen, joka suojeli kiusaajilta. Koivukoski solahti siten mukaan jengien maailmaan. Siitä irti pyristeleminen ei ollut helppoa.

3. Kolmen lapsen äiti Laura Paasonen ärsyyntyi teollisiin pesuaineisiin, joiden tuoksut aiheuttivat perheessä oireita. Paasonen alkoi valmistaa pesuaineita itse. Melkein vahingossa siitä kasvoi bisnes.

4. Miikka Rosendalhlin johtama yritys Zoan pyrkii kansainvälisille markkinoille virtuaalikonserttien järjestäjänä. Yksi tulevista koitoksista on Nightwishin maailmankiertueen virtuaalinen avaus maaliskuussa.

5. Ammattijohtaja Laura Tarkan mukaan ihmisten ostokäyttäytyminen on muuttunut nopeasti ja rajusti. Gigantin uusi johtaja uskoo kuitenkin, että verkkokaupan alalla on mahdollista taistella jättiläisiä vastaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut