Lohjalla todettu neljä uutta koronavirustartuntaa torstaina – kasvomaskisuositus 12 vuotta täyttäneille

Kasvomaskisuositus on Lohjalla nyt 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Suositus on voimassa heti tai niin pian kuin kouluilla on maskeja tarjota. Riitta Ketola

Sari Mattila

Lohjalla on diagnosoitu torstaina neljä uutta koronavirustartuntaa. Kaikkiaan tammikuussa Lohjalla on todettu yhdeksän koronavirustartuntaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL suosittelee päivitetyissä ohjeissaan kasvomaskin käyttöä 12 vuotta täyttäneille. Myös Lohjalla valmistaudutaan kasvomaskien käytön laajentamiseen.

– 12-vuotiaiden osalta vanhemmille on lähetetty tiedotetta tällä viikolla maskin käytön suosituksesta. Suositus astuu voimaan heti tai niin pian, kuin koululla on tarjota maskit oppilaille. Oppilaita myös opastetaan koululla oikeaoppiseen maskin käyttöön. Maskin käyttö on oppilaille vapaaehtoista, kertoo Lohjan pandemiajohtaja ja vt. hyvinvointijohtaja Tuula Suominen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n torstain tilastojen mukaan Inkoossa, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä tilanne on pysynyt viime päivät ennallaan. Inkoossa koronavirustapauksia on diagnosoitu koko pandemian aikana 16, Raaseporissa 76, Siuntiossa 35 ja Vihdissä 147.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut