Rajoitukset jatkuvat ainakin tammikuun, penkkarit on peruttu, Ojaniitun päiväkodissa ja Daghemmet Labanissa yli 50 koronavirukselle altistunutta 

Perinteistä penkkariajelua ei Lohjalla nähdä, ainakaan helmikuussa. Kuva viime vuodelta. Arkistokuva/Maria Aittoniemi

Lohjan kaupunki tiedotti sunnuntai-iltana koronalle altistumisesta Ojaniitun päiväkodissa ja Daghemmet Labanissa. Tuolloin ei altistuneiden määrää ollut vielä tiedossa. Maanantain tarkempien selvittelyjen pohjalta altistuneiden määrän arvioidaan olevan yli 50 henkilöä.

Sekä Ojaniitun päiväkoti että Daghemmet Laban ovat kiinni alkuviikosta. Lasten huoltajia on tiedotettu asiasta. Altistuneet henkilöstön jäsenet ja lapset asetetaan kotikaranteeniin Lohjan tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä. Lohjan kaupungin tartuntatautiyksikkö on yhteydessä altistuneisiin maanantain aikana.

Koronatilanteen edelleen rauhoittamiseksi Aluehallintovirasto on kieltänyt yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet tammikuun loppuun asti.

Myös Lohjan kaupunki tiedottaa, että toiminnan rajoitukset ja suositukset ovat voimassa pääosin tammikuun loppuun. Poikkeuksena aiempiin rajoituksiin abiturienteilla on ollut mahdollisuus palata lähiopetukseen lukulomaan saakka. Penkkarit on peruttu ja vanhojen tanssit siirretään pidettäväksi 21.5..

Juttua muokattu 18.1.2020 klo 15: Lisätty tieto vanhojen tanssien päivämäärästä.

juttua muokattu 18.1.2020 muutettu alitstuneiden määrä: 50 henkilöä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut