Lasten ja nuorten harrastustoiminta saa Lohjalla jatkua, rajoituksia jatketaan helmikuun loppuun asti

Lohjan kaupunki tiedottaa, että kaupungin oman toiminnan suosituksia ja rajoituksia jatketaan helmikuun loppuun asti.

Koko maan koronatilanne on jälleen kääntynyt huonompaa suuntaan. Uudenmaan alueen on edelleen koronan osalta leviämisvaiheessa. Myös Lohjalla tartuntatapauksia on ollut hieman aiempaa enemmän.

– Tämän takia rajoituksia ja suosituksia on tarpeen jatkaa vielä, tiedotteessa sanotaan.

Lohjan Liikuntakeskus Oy:n hallinnoimat sisäliikuntapaikat Virkistysuimala Neidonkeidas, Sporttikeskus Tennari, Lohjan Jäähalli, kuntosalit ja koulujen liikuntasalit ovat suljettuina helmikuun loppuun asti.

– Tilat ovat kuitenkin käytössä koulujen liikunnanopetukseen, lasten ja nuorten harrastustoimintaan sekä terapiatoimintaan, kaupunki tiedottaa.

Ulkoliikuntapaikat ovat käytössä normaalisti.

– Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tulee noudattaa huolellisesti turvallisuusjärjestelyjä siten, että osallistujien sekä lasten saattajien tulee voida välttää lähikontakti toisiinsa.

Kaikki yli 20 -vuotiaiden ohjattu liikunta on toistaiseksi keskeytettynä.

Lohjan kaupunki suosittaa väestölle, että aikuisten ryhmäharrastustoiminta ja siihen osallistuminen tilapäisesti keskeytetään kokonaan ja mahdollisuuksien mukaan toteutetaan vain etämuotoisena.

Lohjan kaupungin toisen asteen oppilaitoksissa kuten lukioissa ja Hiiden opistossa kevätlukukautta jatketaan etäopetuksessa, pois lukien välttämätön lähiopetus. Lukioiden abiturientit jatkavat lähiopetuksessa, muiden lukiolaisten lähiopetukseen palaamisen mahdollisuutta arvioidaan viikoittain.

Länsi-Uudenmaan musiikkiopisto jatkaa aikuisten ryhmäopetusta etäopetuksena.

Enintään 10 hengen kokoontumisia voi järjestää, mutta tällöinkin on noudatettava ehdottoman tarkasti ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Näistäkin tilaisuuksista tulisi järjestää ainoastaan aivan välttämättömimmät kokoontumiset.

Lohjan Museo ja kirjasto ovat avoinna normaalisti, mutta niissä ei järjestetä yleisötilaisuuksia.

Lohjan kaupunki suosittaa kasvomaskin käyttöä, mikäli siihen ei ole terveydellistä estettä.

Torstaina Lohjalla on todettu yksi uusi koronatartunta. Tällä viikolla on todettu tähän mennessä kaksi tartuntatapausta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut