Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | "Ei olisi voinut olla sopivampaa työnkuvausta työnhakijan kykyihin nähden" – näköislehti kertoo, kuinka ex-koripalloilija Joonas Suontamosta tuli kulttihahmo Chewbacca

Leffat: Suomalainen ex-koripalloilija Joonas Suontamo sai roolin Star Wars -elokuvien Chewbaccana, koska oli pitkä, sinisilmäinen ja kiinnostunut koriskaveriensa tavoista liikkua.

– Tavallaan oli ihan pöhkön sopivaa, että sain tilaisuuden esittää Chewbaccaa. Ei olisi voinut olla sopivampaa työnkuvausta työnhakijan kykyihin nähden.

Musiikki: Jukka Virtasen suomentama ikivihreä Maalaismaisema nosti Petri & Pettersson Brassin maineeseen. Sen jälkeen Petri teki soolouraa säveltämällä suurten runoilijoiden tekstejä, sai potkut Yleisradiosta ja kouluttautui mielisairaanhoitajaksi.

Rokotukset: Järjestäytynyt rokotusvastaisuus syttyi Suomessa ensimmäisen kerran isorokkorokotteesta. Vastustusta perusteltiin sillä, että rokottaminen on hyödytöntä, aiheuttaa tauteja ja pahimmillaan johtaa hillittömään irstailuun ja jopa juopotteluun.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.