Lohjan Olut- ja Viinihuone Nordenissa mahdollisia altistumisia koronavirukselle

Olut- ja Viinihuone Nordenin tiloissa Laurinkadulla viime perjantaina 12.2. klo 18.30:n ja 20:n välisenä aikana asioineet ovat voineet altistua koronavirustartunnalle. Tiloissa on tuolloin ollut tartuttavuusaikana koronapositiiviseksi todettu henkilö, tiedottaa Lohjan kaupunki.

Lohjan tartuntatautiyksiköllä ei ole tietoa kyseisenä ajankohtana Olut- ja Viinihuone Nordenissa asioineista. Kaikkia tiloissa vierailleita henkilöitä pyydetään kiinnittämään erityistä huomiota koronavirusinfektion oireisiin, joita voivat olla esimerkiksi kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Mikäli huomaa vähäisiäkin koronavirustartunnan oireita ja epäilee saaneensa tartunnan, on otettava nopeasti yhteys terveydenhuoltoon, virka-aikana omalle terveysasemalle puh. 044 369 2901, muuna aikana palvelee päivystysapu puh.116117. Lisäksi voi tehdä sähköisen koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut