Talviloman hiihto- ja luistelukouluissa on vielä tilaa

Lohjan Liikuntakeskuksen talvilomalle järjestämissä hiihto- ja luistelukouluissa on vielä tilaa.

Hiihtokoulut järjestetään Harjun urheilukeskuksessa. Hiihtokoulussa opetellaan hiihdon perustaitoja sekä leikitään ja pelataan. Hiihtokoulut järjestetään Harjun urheilukentällä, kokoontuminen kuulutuskopin luona. Hiihtokoulun hinta 10 euroa (sis. kaksi kertaa), maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa. Mikäli lapsella ei ole omia välineitä, on välineet mahdollista lainata Lohjan Liikuntakeskukselta, välineitä on rajoitettu määrä.

Taika-pingviinin hiihtokoulu 5–6-vuotiaille maanantaina 22.2. ja keskiviikkona 24.2. kello 10.00-10.45. Yli 7-vuotiaille maanantaina 22.2. ja keskiviikkona 24.2. kello 11.00-11.45.

Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun alkeita leikin avulla. Luistelukoulu on tarkoitettu yli 5-vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat vielä tukea luistelun harjoitteluun. Luistelukoulussa on mahdollisuus harjoitella luistelua luistelutukea apuna käyttäen, ohjaajat opastavat jokaista lasta yksilöllisesti. Luistelukoulun hinta 15 euroa (sis. kolme kertaa), maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa.

Vanhemmat eivät voi olla lapsen mukana hiihto- eivätkä luistelukoulussa. Vanhemmat voivat käydä laittamassa lapsille luistimet jalkaan pukuhuoneessa ja saattaa jäälle/hakea luistelukoulun jälkeen, mutta jäähallin tiloissa ei saa oleskella luistelukoulun aikana.

Ilmoittautuminen hiihto- ja luistelukouluihin Lohjan Liikuntakeskuksen varausjärjestelmässä: www.lohjanliikuntakeskus.fi

Taika-pingviinin luistelukoulu Jäähallissa: Kurssi 1: tiistai 23.2., torstai 25.2. ja perjantai 26.2. kello 10.00-10.45. Kurssi 2: tiistai 23.2., torstai 25.2. ja perjantai 26.2. kello 10.45-11.30

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut