Karjaan yhteiskoulussa todettu uusia koronatartuntoja – kaikki 7.- ja 8.-luokkalaiset sekä koko henkilökunta testataan

Karjaan yhteiskoulu. Arkisto/Kai Jauhiainen

Koulussa todettujen uusien tartuntojen takia Karjaan yhteiskoulun koko henkilökunta sekä oppilaat luokilla 7 ja 8 testataan. Kaupungin tartuntatautitiimi on puhelimitse yhteydessä henkilökuntaan ja 7.–8.-luokan oppilaiden perheisiin. Tietoa asiasta on lähetetty huoltajille myös Wilman kautta. Raaseporin kaupunki tiedotti asiasta perjantaiaamuna puoli yhdeksältä.

Kiilan koulun tapauksen vuoksi myös seurakunnan iltapäivätoimintaan Karjaan Pikku Pappilassa osallistuneet lapset on asetettu karanteeniin. Tartunnanjäljitys on perheisiin yhteydessä puhelimitse.

Kaupunki muistuttaa, että Raaseporin Wilma on juuri päivitetty ja osoite wilma.raseborg.fi ei ole enää käytössä. Uusi osoite Wilmaan on raseborg.inschool.fi

Jos käyttää Wilman mobiilisovellusta, pitää vaihtaa uusi osoite seuraavien ohjeiden mukaisesti: 1. Avaa mobiilisovellus ja valitse Roolit 2. Poista olemassa oleva käyttäjänimet (paina Muokkaa ja poista) 3. Paina "+" ja valitse vaihtoehto “Valitse Wilma” 4. Etsi raseborg.inschool.fi listasta 5. Kirjaudu käyttäjätunnuksellasi 6. Jos olet unohtanut salasanasi, tämän voi palauttaa sivustolta raseborg.inschool.fi “Unohditko salasanasi?” -linkin kautta. Voit palauttaa salasanasi sähköpostiosoitteesi avulla. Oppilaat ja opiskelijat pyytävät salasanan palautuksen koululta. 7. Jos salasanan vaihto ei onnistu tai jos muita ongelmia ilmenee Wilman käytössä, ta yhteyttä koulun.

Wilmaan voi aina kirjautua selaimen kautta osoitteesta http://raseborg.inschool.fi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut