Nummelassa altistumisia kahdessa ravintolassa viime viikolla

Kuvituskuva. Vesa Valtonen

Nummelassa sijaitsevassa Tomaatti Asian Buffet ravintolassa perjantaina 26.2. kello 14–15 välisenä aikana asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle.

Myös Nummelassa sijaitsevassa Ravintola Klassikossa maanantaina 22.2. kello 11.30–12.30 välisenä aikana asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle.

Näissä ravintoloissa kyseisenä ajankohtana olleita kehotetaan seuraamaan erityisen tarkkaan koronavirustautiin sopivia oireita, kunnes mahdollisesta altistumisesta on kulunut kaksi viikkoa. Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju-/makuaistin menetys tai ripuli/vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä. Jos yksikin mainituista oireista ilmaantuu, pitää varata aika koronavirusnäytteeseen osoitteesta  koronabotti.hus.fi tai soittaa oman kunnan koronapuhelinpalveluun ja välttä väkijoukkoja ja lähikontakteja niin paljon kuin mahdollista.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut