Karnaistenkorven luontopolulla Sorvalammen laavulla mahdollisia altistuksia koronavirustartunnalle

Mahdollinen altistuminen tapahtui Sorvalammen laavulla. Arkisto/Anne Uotila

Karnaistenkorven luontopolun Sorvalammen laavulla viime lauantaina 27.2. olleet ovat voineet altistua koronavirustartunnalle, tiedottaa Lohjan kaupunki. Laavulla on ollut iltapäivällä noin klo 15–16 koronapositiiviseksi todettu henkilö.

Lohjan tartuntatautiyksiköllä ei ole tietoa kyseisenä ajankohtana laavulla olleista. Kaikkia Karnaistenkorven laavulla lauantai-iltapäivänä aikaa viettäneitä henkilöitä pyydetään kiinnittämään erityistä huomiota koronavirusinfektion oireisiin, joita voivat olla esimerkiksi kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Kaupunki muistuttaa edelleen, että nyt on erityisen tärkeää välttää ja vähentää lähikontakteja.

Mikäli huomaa vähäisiäkin koronavirustartunnan oireita ja epäilee saaneensa tartunnan, on tärkeää hakeutua välittömästi koronatestiin tekemällä sähköisen koronavirusoirearvion ja varaamalla ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Voi myös soittaa virka-aikana omalle terveysasemalle p.044 369 2901, muuna aikana palvelee päivystysapu p.116117.

Juttua päivitetty 4.3.2021 klo 16.04: Mahdollinen altistuminen on tapahtunut Sorvalammen laavulla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut