Nummentakana kartoitetaan asukkaiden toiveita alueen tulevaisuudesta – sunnuntaina 7.3. Takasenpuistossa Positiivisuuden polku ja aakkosvisa

Tämän talven aikana Nummentakana on tehty muun muassa jäätiilistä upea taidetteos. Arkisto/Hanna Henriksson

Nummentaustan asukasyhdistys tekee parhaillaan asukaskyselyä, jonka avulla kerätään asukkaiden näkemyksiä ja toiveita ja käydään keskustelua alueen tulevaisuudesta. Kyselyn tulokset antavat suuntaviivoja sille, mitä asioita alueella lähdetään yhdessä kehittämään.

Nummentaustan alueeseen kuuluu kuusi eri aluetta Gruotilasta ja Pappilankorvesta Keskilohjan kautta Gunnarlan uuden alueen perukoille saakka: Gruotila, Gunnarla, Keskilohja, Metsola, Pappilankorpi ja Vienola. Alueella asuu noin 4 600 asukasta.

Kyselyn tarkoituksena on kuulla kaikkien eri alueiden tarpeita tasapuolisesti ja koostaa tämän pohjalta kyläsuunnitelma – tai miksi asukkaat sitä haluavatkaan sitten kutsua.

Kysely on tehty Toimivat Kylät -hankkeen luonnostelemalle pohjalle, jotta Lohjan eri alueiden tulokset olisivat helpommin vertailtavissa. Myöhemmin kehitysprojektien toteutusvaiheessa on tarkoitus osallistaa alueen asukkaita, Nummentaustan ja Lohjan yrityksiä ja yhdistyksiä sekä Lohjan kaupunkia.

Kysely on avoinna 14. maaliskuuta asti. Siihen vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Yksittäisten vastausten tiedot näkee vain kyselyn tekijä, eikä julkaistavia tuloksia voida yksilöidä tiettyyn henkilöön. Kaikkien vastanneiden yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan pieniä tuotepalkintoja.

Kyselyyn vastataan ensisijaisesti internetin kautta osoitteessa: https://forms.gle/Lh96JvFHe6GgCnmQ8 Paperisen kyselylomakkeen voi pyytää puhelimitse numerosta 040 874 9094 tai sähköpostitse osoitteesta nummentausta@gmail.com.

Takasenpuistossa järjestetään sunnuntaina 7. maaliskuuta kello 10–20 Positiivisuuden polku ja aakkosvisa. Jokainen voi tuoda oman positiivisen ideansa puistoon kaikkien iloksi.

Lisätietoja: www.nummentausta.fi , Facebook: Nummentaustan asukasyhdistys ry

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut