Mitä mediaa seuraat 10. maaliskuuta?  –– Suomalaisen Kirjallisuuden Seura haluaa lukea suomalaisten mediapäiväkirjoja

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura sekä Lapin ja Helsingin yliopistojen tutkijat järjestävät toista kertaa valtakunnallisen Yksi päivä mediaa -kirjoitustapahtuman, jossa suomalaisia pyydetään pitämään mediapäiväkirjaa yhden päivän ajan.

Järjestäjät pyytävät pitämään päiväkirjaa yhdestä mediapäivästä, keskiviikosta 10.3.2021, sekä kirjoittamaan lisäksi kokemuksista elämänaikana tärkeäksi muodostuneiden medioiden parissa.

Kerro, mitä seurasit, katsoit, kuuntelit tai luit mediasta keskiviikkona 10.3.2021. Minkälaisia ajatuksia, tunteita ja toimintaa median käyttöösi liittyi tuona päivänä? Kerro myös, mikä media on sinulle tärkeä jokapäiväisessä elämässä ja millaista elämä sen äärellä on ollut. Minkälaisia ajatuksia ja tunteita sinulle tärkeään mediaan on liittynyt vuosien varrella?

Kirjoituskutsu on tarkoitettu kaikenikäisille – nuorille, aikuisille sekä ikääntyneille. Lähetä mediapäiväkirjasi SKS:lle huhtikuun 10. päivään mennessä joko verkkolomakkeella tai postitse. Vastaukset arkistoidaan SKS:n arkistoon ja Tietoarkistoon.

Vastaajien kesken arvotaan kirjapalkintoja, Tuloksista tiedotetaan kevään 2021 aikana.

Elämäni mediat ja yksi päivä mediaa -keruun järjestävät yhteistyössä Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, Lapin yliopisto ja Helsingin yliopisto.

Lue lisää: www.finlit.fi/yksipaivamediaa

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut