Näköislehdessä tänään | Isä Andreas vie viiniä ja viskiä maailmalle – luostarin alkoholituotanto ei riitele pääsiäisen syvällisen sanoman kanssa

Pääsiäinen: Isä Andreas, 82, vie Valamon viini- ja viskiviestiä ympäri maailmaa. Kaikkiaan Uudessa Valamossa tehdään lähes 20 erilaista alkoholijuomaa. Luostarin veljestön mielestä alkoholituotanto ei ole ristiriidassa uskonnon eikä pääsiäisen syvällisen sanoman kanssa.

Sairaudet: Pieni Peppiina on kärsinyt koko elämänsä hankalista allergia- ja refluksioireista, ja vain muutamat ruoka-aineet sopivat hänen ruokavalioonsa. Tilanne todennäköisesti helpottaa, kun Peppiina kasvaa. Äiti Sanni Laatu pelkää kuitenkin välillä, ettei saa pidettyä lastaan hengissä.

Keksinnöt: Lappeenrannassa onnistuttiin rakentamaan koneita, jotka toimivat kuin kasvit. Niiden avulla hiilidioksidista voi tehdä vaikka ruokaa. Kasvuyritykset kaavailevat tästä isoa bisnestä.

Lue lisää liitteestä: Pitkäperjantain kunniaksi tarjoamme tilaajillemme 26-sivuisen digilehden printtilehden lisäksi! Näköislehti ilmestyy pääsiäisenäkin päivittäin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut