Ambulanssi ja henkilöauto nokkakolarissa Siuntiossa – kolme loukkaantui, tie hyvin liukas

Hälytysajossa ollut ambulanssi ja henkilöauto törmäsivät toisiinsa nokkakolarissa Siuntiossa Evitskogintie 1630:n kohdalla tiistaiaamuna kello 7.07. Henkilöautossa oli kesärenkaat ja se ajautui vastaantulevien kaistalle. Ambulanssi oli hälytysajossa menossa Veikkolaa kohti.

Onnettomuusautot tukkivat tien, ja kolme lievästi loukkaantunutta ihmistä kuljetettiin jatkotutkimuksiin.

Poliisin mukaan ambulanssin kahden hengen miehistö ja henkilöauton kuljettaja loukkaantuivat onnettomuudessa. Loukkaantumisten asteista ei ole vielä tarkempaa tietoa. Ambulanssissa ei ollut potilasta kyydissä.

Molemmat ajoneuvot vaurioituivat nokkakolarissa ja tiettävästi ainakin henkilöauto pahasti.

Ambulanssin alkuperäistä tehtävää lähetettiin hoitamaan lähin toinen ensihoitoyksikkö.

Poliisin mukaan tien osalla, jossa onnettomuus tapahtui, on nopeusrajoituksena 80 kilometriä tunnissa. Tienosalla, josta henkilöauto oli tulossa, on nopeusrajoitussuositus 60 kilometriä tunnissa.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kahtena vammantuottamuksena. Tie oli onnettomuuspaikalla hyvin liukas.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen komisario Hannu Kontola muistuttaa tiedotteessa, että säätiedotuksia kannattaa seurata ennen kesärenkaiden vaihtoa. Muutoinkin keliolosuhteet on tärkeää huomioida liikenteeseen lähdettäessä ja sovittaa ajonopeus olosuhteiden mukaiseksi.

Päivitetty 6.4. kello 13.03: Lisätty uutiseen Länsi-Uudenmaan poliisin tiedotteessaan kertomat lisätiedot.

Päivitetty 6.4. kello 11.30: Lisätty tieto, että henkilöautossa oli kesärenkaat ja se ajautui vastaantulevien kaistalle

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut