Juoppohulluuskohtauksen saanut mies tunkeutui Virkkalassa vieraiden ihmisten kotiin, hajotti oven sorkkaraudalla

Vuonna 1997 syntynyt mies sai kahden vuoden ja kolmen kuukauden vankeusrangaistuksen yläasteikäisen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kuvituskuva.

Vuonna 1980 syntynyt mies on tuomittu Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa viideksi kuukaudeksi vankeuteen Lohjalla tapahtuneista vahingonteosta, törkeästä kotirauhan rikkomisesta, yleisellä paikalla toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta, pahoinpitelystä ja kolmesta näpistyksestä. Rikokset tapahtuivat heinä- ja syyskuussa 2020.

Mies on kaksi kertaa näpistänyt alkoholijuomia Virkkalan Salesta ja kerran, yhdessä toisen miehen kanssa, juomia Alkosta.

Kotirauhaa mies rikkoi törkeästi niin ikään Virkkalassa, missä hän tunkeutui sorkkarautaa käyttäen tuntemattomien henkilöiden kotiin. Asukkaat pakenivat parvekkeelle ja heidät siellä nähdessään mies tajusi olleensa väärässä asunnossa. Mies oli luullut, että hänen naisystävänsä oli asunnossa piilossa. Hän hajotti myös toisen asunnon oven sorkkaraudalla. Mies kertoi oikeudelle juoneensa alkoholia ja ottaneensa pillereitä, joiden seurauksena hän oli saanut juoppohulluuskohtauksen.

Pahoinpitelysyytteen mies kiisti oikeudessa, hän myönsi vain läppäisseensä uhria, ei lyöneensä nyrkillä kasvoihin.

Miehellä oli tapahtumakesänä meneillään aiemmista rikoksista tuomittu ehdollisen 30 päivän vankeusrangaistuksen koeaika. Sen täytäntöönpanon ja viime kesän ja syksyn rikosten yhteinen viiden kuukauden vankeusrangaistus on ehdoton. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut