Karjaalla taas koronatartuntoja kouluissa – Karjaan yhteiskoulu etäopetuksessa 20.4. asti henkilökunnan altistumisten takia

karjaan yhteiskoulussa etäopetus jatkuu 20.4. asti. Arkisto/Kai Jauhiainen

Kiilan koulussa ja Karjaan yhteiskoulussa on todettu koronavirustartuntoja. Kaupungin tartuntatautitiimi on puhelimitse yhteydessä kaikkiin altistuneisiin eli noin 20 henkilöön Kiilan koulussa ja 40 henkilöön yhteiskoulussa puhelimitse. Lisäksi huoltajille on lähetetty Wilman kautta ohjeita.

Karjaan yhteiskoulu siirtyy etäopetukseen ajalle 9.4.–20.4.2021 henkilökunnan altistumisten ja karanteenien johdosta.

Raaseporin muissa kouluissa vuosiluokilla 7–9 päästään palaamaan lähiopetukseen 12.4. ja lukioissa 14.4. Raaseporin tiedotteen mukaan muut toisen asteen oppilaitokset voivat myös omalla päätöksellään palata lähiopetukseen.

Lisäksi ulkoharrastukset sallitaan vuonna 2002 ja sen jälkeen syntyneille enintään 10 hengen ryhmissä sekä tietyin muun muassa turvavälejä koskevin rajoituksin.

Rokotuksia Raaseporissa laajennetaan niin, että 1957–1961 syntyneet pääsevät varaamaan rokotusaikojaan maanantaista 12.4. kello 16 alkaen. Riskiryhmien rokotukset jatkuvat Raaseporissa kuten aiemmin. Jatkossa rokotuksia tehdään myös Tammisaaren palloiluhallissa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut