Raaseporilaismiehelle vankeutta pahoipitelystä, aiheutti aivovamman potkaisemalla silmään

Vuonna 1997 syntynyt mies sai kahden vuoden ja kolmen kuukauden vankeusrangaistuksen yläasteikäisen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kuvituskuva.

Raaseporilainen 32-vuotias mies on tuomittu Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa vankeuteen tammikuussa 2020 tapahtuneesta toisen miehen pahoinpitelystä.

Miesten kertomukset tapahtumien kulusta poikkeavat toisistaan, molemmat olivat tapahtumahetkellä tukevasti humalassa. Syytetty kiisti pahoinpitelyn.

Asianomistajan paikalla olleen puolison todistuksen mukaan miehille oli kehkeytynyt riitaa, jonka seurauksena raaseporilainen hyökkäsi asianomistajan kimppuun.

Miehen syyksi luettiin muun muassa, että hän on potkaissut asianomistajaa polvellaan silmään, kaatanut tämän maahan ja painanut peukaloilla silmiä. Päähän kohdistuneesta potkusta asianomistajalle koitui aivovamma ja hänellä on todettu aivojen sisäinen verenvuoto.

Rangaistukseksi raaseporilaismies sai neljän kuukauden ehdollisen vankeustuomion. Mies velvoitettiin korvaamaan asianomistajalle kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta 6 000 euroa, sekä tämän ambulanssi- ja sairauskuluja 548 euroa. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut