Näköislehdessä tänään: Milja Hostikka vaihtaa postikortteja tuntemattomien kanssa – "Kortin lähettäminen on se juttu"

Harrastus: Milja Hostikan kotona on pari laatikollista postikortteja, jotka hän on saanut tuntemattomilta ihmisiltä eri puolilta maailmaa. Hän harrastaa postcrossingia eli kansainvälistä postikorttirinkiä, jossa tuiki tuntemattomat ihmiset lähettävät toisilleen postikortteja vaihto- ja keräilymielessä .

– Minulle kortin lähettäminen on se juttu. Saaminenkin on mahtavaa, mutta se on silti toissijaista.

Ruoka: Kaapissa ei ole mitään, mistä saisi kokonaisen aterian. Mutta siellä on tomaattia, tuorejuustoa, kinkkusiivu – ja vanhaa leipää. Lounas tai välipala onkin näistä jo koossa, kun tekee tähteistä toasteja eli hieman parempia paahtoleipiä.

Ajassa: Home ajoi taiteilijapariskunta Hanna Liinojan ja Juha Malmivaaran omakotitalosta 49-neliöiseen kerrostaloasuntoon. Alku ei ollut ruusuinen, mutta nyt elämä on asettunut uusiin uomiinsa.

Henkilö: Viola Wallenius innostui lukion jälkeen Afrikasta ja päätyi pyörittämään omaa hyväntekeväisyysjärjestöään Keniaan. Hän asuu kuten paikallisetkin: savimajassa ilman juoksevaa vettä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut