Näköislehdessä tänään: Kaisa Huttunen metsästää Helsingissä aseenaan myös lehtipuhallin

Uutiset: Lucas Lumberg, 19, on auttanut venäjänkielisiä isovanhempiaan muun muassa lääkärissä ja jopa hätäpuhelussa. Lapsitulkkien määrää ei tiedetä, mutta maahanmuuttajien kanssa työskenteleville ilmiö on tuttu.

Matka: Lintujen tarkkaileminen on hyvä syy matkustaa pidemmällekin. Birdlifen vuoden 2020 retkikummi Sami Ylistö haaveilee bongarin paratiiseista, kuten Georgian Batumista ja Espanjan Tarifasta.

Ajassa: Yksityisetsivä Teemu Aapavaaran työtä on vahvistaa ihmisten pahimpia pelkoja. Hän käräyttää pettäjiä ja yrityksiltä kavaltavia työntekijöitä.

Eränkäynti: Helsingissäkin voi metsästää. Yksi pääkaupungissa säännöllisesti metsästävä on Laajasalossa asuva Kaisa Huttunen, 46. Hän on jo vuosien ajan huolehtinut riistanhoidosta metsästämällä erityisesti saaristossa ja tarvittaessa myös taajama-alueella minkkejä ja supikoiria. Huttusen välineisiin kuuluu aseen lisäksi lehtipuhallin.

Näköislehden lukuoikeus kuuluu Lansi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi www.lansi-uusimaa.fi/mediatunnus

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut