Raaseporissa koronarokotukset laajenevat: 50-vuotiaat pääsevät varaamaan aikoja tiistaina

Raasepori laajentaa koronarokotusten ajanvarausta. Kai Jauhiainen

Raaseporin kaupunki laajentaa koronarokotuksia vuosina 1967–1971 syntyneisiin. Ajanvaraus verkossa koronarokotusaika.fi avautuu kyseiselle ikäryhmälle tiistaina 20.4. kello 16 ja puhelinpalvelussa 019 289 3141 keskiviikkona 21.4. kello 9. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin kello 9–15 ja siinä on takaisinsoittopalvelu.

Rokotuspisteitä ovat Raaseporissa Karjaan urheiluhalli (Urheilukuja 3, Karjaa) ja Tammisaaren palloiluhalli (Fleminginkatu 19, Tammisaari). Rokotusajan voi varata kumpaan pisteeseen tahansa, riippumatta siitä, missä päin Raaseporia asuu.

THL:n ohjeen mukaisesti 1967–1971 syntyneiden rokote on Pfizer BioNTech Comirnaty.

Raaseporin kaupunki muistuttaa, että aiempiin ikäryhmiin kuuluvat voivat jatkaa ajanvarausta koronarokotuksiin aiempien ohjeiden mukaisesti.

Raaseporin kaupunki muistuttaa rokotettavaksi tulevia muistamaan seuraavat ohjeet: tule rokotukseen ainoastaan, kun olet terve, älä tule rokotukseen, jos sinulla on koronavirusinfektioon viittaavia oireita, ota mukaan Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus, tule rokotuspisteelle oikeaan aikaan, noin 5 minuuttia ennen rokotusaikaasi, jotta jonoja tai tungosta ei muodostu, käytä maskia ja pidä vähintään kahden metrin etäisyys muihin ihmisiin, rokote annetaan olkavarteen, joten pukeudu niin, että saat olkavarren helposti paljaaksi sekä varaudu jäämään rokotuksen jälkeen seurantaan vähintään 15 minuutiksi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut