Kisakallion rantamakasiini muuntuu a'la carte -ravintolaksi ja aktiviteetteja tarjoavaksi kesäkeitaaksi – Tutut yrittäjät asialla.

Kisakallion ravintolapäällikkö Sari Kaila (vas), rantamakasiiniyrittäjät Riku Loman ja Jani Suominen sekä Kisakallion kehityspäällikkö Harri Hollo odottavat hyvää kesää. Nina Paloheimo

Urheiluopisto Kisakallion Rantamakasiini herää kesällä parin vuoden tauon jälkeen uuteen eloon, kun lohjalaiset Riku Loman ja Jani Suominen aloittavat makasiinin uusina yrittäjinä. Ravintolatoiminnan ympärille on rakennettu kesän vapaa-ajanviettokeidas aktiviteetteineen, joka toimii yhteistyössä Kisakallion kanssa.

Haluatko lukea koko artikkelin

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja