Näköislehdessä tänään | Molemmat siinä ovat kärsineet, tuumii Martti Issakainen kirjailijan ja maanviljelijän töiden yhdistämisestä

Eläimet: Agilitya, tokoa, jälkeä ja hakua. Pihla Pyyn ja Kaisu Tyni-Pyyn kelpie Huba taitaa ne kaikki. Kelpie on Suomessa toistaiseksi vielä melko harvinainen koirarotu.

Kulttuuri: Martti Issakainen on tehnyt elämäntyönsä sekä kirjailijana että maanviljelijänä. Molemmat puolet siinä ovat kärsineet, hän arvelee. Vuonna 1943 syntyneen kirjailijan ensimmäinen kirja ilmestyi jo 1969.

–  Heikki Turunen se aina sanoo, että hän on Suomen viimeinen maalaiskirjailija. Minä silloin ajattelen, että on, on meitä nyt vielä joku muukin, Issakainen naurahtaa.

Hyvinvointi: Veera Kemppainen, 28, halusi vielä muutama vuosi sitten olla hyvinvointivalmentajan prototyyppi, joka jaksoi koko ajan olla energinen ja iloinen. Keho ja mieli eivät kuitenkaan jaksaneet. Pysähdyksen jälkeen Kemppaisella on oma yritys, joka tarjoaa Instagramissa hyvinvointia, kauneudenhoitoa ja värikkäitä reseptejä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut