Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme - tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Vapputori Inkoossa torstaina 29.04, myytävänä mm. pientuottajien herkkuja

Inkoolainen aktiivinen yhdistys Bo på Landet rf järjestää vapputorin Inkoon torilla keskustassa torstaina 29.04 klo 10–15. Tämä on jatkumoa Inkoon toritoiminnalle pääsiäistorin jälkeen.

Tällä kertaa lähes 20 pientuottajaa osallistuu ihanilla herkuilla vapuksi. Torilta löytyy kotisimaa, kotileivottuja munkkeja ja tippaleipiä, kotileivottuja lihapiirakoita ja lohipiirakoita, kotileivottuja ruokaleipiä, kakkuja ja muita herkullisia makeita ja suolaisia leivonnaisia, kalaa, palvattua, lammastuotteita, ulkomaisia juustoja, kotijuustoa, perunaa, perunapuuroa, thairuokaa, hunajaa, lakritsia.

Lisäksi myytävänä on linnunpönttöjä, kransseja, eläinprinttituotteita, nahkatuotteita sekä vesi- ja ruokakuppeja koirille. Ja Inkoon vapputorilta löytyy myös ilmapalloja niin lapsille kuin lapsenmielisille.

Koska torin aukiolo päättyy klo 15 on Bo på Landet rf järjestänyt siten, että asiakas, joka on kiinnostunut tuotteista voi soittaa numeroon 050–3681 660. Numerosta hän saa tuottajaluettelon ja voi tilata tuotteita suoraan tuottajalta etukäteen ja noutaa ne torilta klo 18.30 (sovittava etukäteen!).

Tori on järjestetty turvallisella tavalla niin, että myyntipaikkojen välillä on runsaasti tilaa. Kaikilla myyjillä on kasvomaski sekä asiakkaille tarjolla käsidesiä. Asiakkaitten odotetaan käyttävän myös kasvomaskia, pitävän turvavälit ja huolehtivan käsihygieniasta. Koska ainoastaan osalla myyjistä on pankkikorttipääte, tapahtuu maksu myös Mobil Pay -palvelulla tai käteisellä.