Viime viikolla 11 uutta koronatartuntaa Lohjalla – Kaupunki lieventää rajoituksia asteittain: nuorisotilat, kuntosalit ja uimahalli avasivat ovensa

Hyvä käsihygienia ja kasvomaski ovat tehokkaita aseita koronavirusta vastaan. Arkisto / Outi Paappanen

Lohjalla ei todettu maanantaina uusia koronavirustartuntoja, kertoo Lohjan pandemiapäällikkö ja vt. hyvinvointijohtaja Tuula Suominen.

Viime viikolla uusia koronatapauksia ilmeni 11 kappaletta.

Tammikuun alusta lukien Lohjalla on todettu 294 uutta koronavirustartuntaa. Huhtikuussa uusi koronatapauksia todettiin 38. Koronanäytteitä otettiin huhtikuussa yhteensä 3565 eli keskimäärin 118 päivässä. Positiivisten näytteiden osuus on huhtikuussa ollut 1,1 prosenttia.

Koronan ilmaantuvuus Lohjalla viimeisten 14 vuorokauden aikana on 39,2/100 000. Koko maan ilmaantuvuusluku on 54,7/100 000 ja Uudenmaan 91,5/100 000.

Aluehallintoviraston määräämä yli 6 hengen yleisötilaisuuksia koskeva järjestämiskielto jatkuu 16. toukokuuta asti. Lohjan kaupunki lieventää asteittain koronaan liittyviä rajoituksia ja suosituksia koronatilanteen niin salliessa. Esimerkiksi Lohjan Liikuntakeskuksen kuntosalit ja uimahalli Neidonkeidas ovat avanneet ovensa rajoitetusti. Myös nuorisotilat avautuivat maanantaina.

Lue lisää: Lohjan Liikuntakeskus avaa maanantaina kuntosalit ja uimahallin

Kaupungin toimintaa koskevista rajoituksista löytyy lisätietoa Lohjan kotisivuilta lohja.fi

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut