Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummelan henkirikoksesta epäillään uhrin puolisoa – epäillyltä ei ole saatu tietoa itse teosta tai sen motiiveista

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Rauli Salonen vahvistaa, että Nummelassa 6.5. tapahtuneen henkirikoksen uhri on teosta epäillyn puoliso. Salonen kumoaa samalla huhun siitä, että henkirikoksen uhri olisi ollut perheen lapsi. Perhe on muuttanut Vihdin Nummelaan tämän vuoden alussa.

− Rikoksesta epäiltyä on kuultu esitutkinnassa, mutta kuulemisessa ei ole saatu tietoa itse teosta, tekotavasta tai sen motiiveista. Epäillyn lisäksi olemme kuulleet asiassa myös useita todistajia, Salonen kertoo poliisin tiedotteessa.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi maanantaina pakkokeinokäsittelyssään henkirikoksesta epäillyn henkilön todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Poliisi ei epäile kokonaisuudessa muita henkilöitä.

Esitutkinta jatkuu kuulustelujen lisäksi teknisenä tutkintana. Poliisi tiedottaa esitutkinnan etenemisestä lisää, kun teon motiiveista tai tekotavasta saadaan riittävän vahva käsitys.