Näköislehdessä tänään: Mitkä merkit kertovat, onko juomaan ujutettu tyrmäystippoja? Entä miksi suomalainen mättösushi ei maistu Japanissa asuneelle Marjo Sekille? Lue jutut näköislehdestä!

Henkilö: Elävillekin pöydille sushia kattanut Marjo Seki asui Japanissa 20 vuotta. Kumartelu ja karaoke jatkuvat Suomessakin, mutta sushibuffeteja hän inhoaa yli kaiken. Hänen mielestään ne kannustavat syömään liikaa, ja tarjonta on liian usein muuta kuin kunnon sushia.

– Japanissa sushi on juhlaruokaa. Suomessa siitä on tullut mättöruokaa.

Juomat: Toisen juoman luvatta terästäminen on aina pahoinpitelyrikos. Jos huomaa jonkun livauttavan vartioimattomaan juomaan jotain ylimääräistä, pitää asiasta ilmoittaa baarin henkilökunnalle ja viranomaisille välittömästi. Muutama merkki voi kertoa, onko juomaan laitettu tyrmäystippoja.

Ajassa: Livekonsertit alkavat Helsingissä, ja festaritkin ovat vielä mahdollisia. Lue, millaisia tapahtumia nyt on tarjolla!

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut