Viulumusiikkia Lohjan kirkossa – Ohjelmassa on mm. N. Paganinin, J. S.Bachin ja W. A. Mozartin musiikkia

Mestarikursseja on järjestetty Lohjalla lähes 30 vuotta. Tänä vuonna osallistujia oli niin Etelä-Koreasta, Italiasta , Unkarista kuin Suomestakin.

Perjantaina 11.6. klo 19 on Lohjan Pyhän Laurin kirkossa kuullaan Vilmos Szabadin viulunsoiton mestarikurssin päätöskonsertti. Konsertissa esiintyvät kurssin viulistit. Soittajat tulevat Etelä-Koreasta, Italiasta, Unkarista ja Suomesta. Ohjelmassa on mm. N. Paganinin, J. S.Bachin ja W. A. Mozartin musiikkia ja pianistina soittaa Tuomas Turriago.

Vilmos Szabadi on kansainvälisesti arvostettu viulutaiteilija ja pedagogi, joka toimii Budapestin Liszt-akatemian viuluosaston johtajana. Hän on sijoittunut palkinnoille monissa kansainvälisissä viulukilpailuissa ja esiintynyt monissa maailman kuuluisimmista konserttitaloista hän on pitänyt yli 100 mestarikurssia eri puolilla maailmaa ja vieraillut Lohjalla lähes kolmenkymmenen vuoden ajan.

Ohjelma 10 €/tuntia ennen ovelta. Konsertin järjestää Lohjan musiikkikurssi ja konsertin yleisömäärä on rajattu 120 henkilöön. Kirkko on jaettu neljään eri lohkoon ja yleisö ohjataan istumapaikoille.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut