Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Näköislehdessä tänään | "Euroviisujen sääntöjä pitäisi muuttaa niin, että vain suomalaisyleisön äänet lasketaan" – suomalaiset hurmannut Daði Freyr esiintyy pian ehkä meilläkin

Henkilö: Jos suomalainen euroviisukansa olisi saanut päättää, Islannin reseptillä olisi viety Euroviisujen voitto. – Sääntöjä pitäisi muuttaa niin, että vain suomalaisyleisön äänet lasketaan, Daði Freyr Pétursson sanoo pilketti silmäkulmissaan.

Hänet nähdään suurella todennäköisyydellä keikalla myös Helsingissä ensi vuonna.

Koronaepidemia: Mitä kauemmin koronakriisi jatkuu, sitä selvemmäksi käy, että kukaan ei välty pandemian taloudellisilta vaikutuksilta, eivät nuoret eivätkä vanhat. Kriisi kulkee mukana vielä kauan sen virallisen päättymisen jälkeen. Se muuttaa pysyvästi esimerkiksi persoonallisuuttamme. Julkaisemme Frankfurter Allgemeine Zeitungin jutun kokonaisuudessaan.

Ruoka: Vuohenputki ei ole ollenkaan hassumpi rikkakasvi, sillä siitä saa muun muassa maistuvaa keittoa. Villivihanneksista saa niin suolaisia kuin makeita tarjottavia. Kuusenkerkällä tai koivunlehdillä graavattu lohi varhaisperunoiden ja ruisleivän kera maistuu kesäiseltä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!