Katso tästä: Peter Nymanin juontamassa Vetovoimainen Länsi-Uusimaa -paneelissa keskusteltiin muun muassa siitä, mikä houkuttelee uusia asukkaita alueelle

Lohjan asuntomessualueella tulevat esiin useat Lohjan vetovoimatekijät. Villa Hopeapuu -kohteesta avautuu upea järvimaisema. Arkisto/Sari Mattila

Katso livelähetyksen tallenne tästä

Peter Nymanin juontamassa livestream-paneelissa olivat keskustelemassa Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula, Lohjan valtuuston puheenjohtajana kuluneen kauden toiminut Joona Räsänen (sd), OP Koti Uusimaan toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky, Suomen Asuntomessujen kehitysjohtaja Anne Pallaste ja Etelä-Suomen Median paikallisjohtaja Karri Kannala.

Paneelissa keskusteltiin muun muassa siitä, mikä houkuttelee muuttajia ja kesävieraita alueelle, Miksi Tunnin juna -hanke on niin tärkeä alueelle, mikä on läntisen Uudenmaan asuntomarkkinatilanne ja kuinka vetovoimainen alue on mökkikuntana. Lisäksi saatiin vinkkejä niin tämän vuoden Asuntomessuista kuin asumisen trendeistäkin.

Paneelin järjesti Etelä-Suomen Media yhteistyössä Asuntomessujen, OP Kodin ja Lohjan kaupungin kanssa. Länsi-Uusimaa on osa Etelä-Suomen Mediaa.

Juttua muokattu 23.6.2021 klo 16.23: Muokattu jutun aikamuodot mennee.seen muotoon.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut